Wij zijn dol op aardappels uit de oven. Gewoon met schil, lekker makkelijk. Maar voor de variatie is dit een leuke manier om te serveren:
Aardappelwaaiers:
Ingredienten:
Aardappels met schil, olijfolie, zout en evt andere ingredienten naar keuze.
Boen de aardappels schoon. Maak met een scherp mesje sneetjes van een paar cm diep in de aardappel, maar snijd ze niet helemaal door zodat de plakjes stevig aan elkaar blijven zitten.
Je kunt de aardappelwaaiers nu naturel in de ovenschaal zetten en bestrooien met wat zout en olijfolie. Je kunt ze ook bestrooien met kruiden zoals paprikapoeder, plakjes knoflook tussen de sneetjes stoppen, plakjes spek of kruiden als verse rozemarijn bijv.
Bak de waaiers in ongeveer 45 min-1uur goudbruin in de oven op 200 graden.
Friday, June 1, 2012
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment