Als eerste wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor de leuke reacties die ik krijg, al is het via mail, telefoon, persoonlijk of hier op mijn blog!! Het geeft me heel veel energie om hiermee door te gaan en het laat zien dat er veel vraag naar is!
Vandaag deel 3 in de serie salades!
Kip-kerriesalade
Ingredienten:
1 (biologische) kipfilet, 2 schijven ananas, 1 eetlepel mandarijnpartjes, halve appel, 2 eetlepels mayonaise, 1 theelepel (of meer naar smaak) kerriepoeder.
Bereiding:
Kipfilet bestrooien met zout, peper en wat kerriepoeder. Braden tot hij gaar is en af laten koelen. Kipfilet, ananas, mandarijn en appel heel fijnsnijden. Alles met elkaar mengen en aanmaken met mayonaise en de kerriepoeder.
Let op dat je het fruit goed laat uitlekken of droog dept. Je hebt anders de kans dat je salade te nat wordt.
Wednesday, December 21, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment