Friday, May 24, 2013
Lunchwraps!
Een heel gemakkelijk (lunch) recept of gewoon lekker als tussendoortje. Snel gemaakt, en erg lekker! Door de dunne bodem van de wraps is het een beetje alsof je pizza eet. Je kunt het natuurlijk beleggen met wat je lekker vindt, maar hou er wel rekening mee dat het maar kort in de oven gaat. Als je wraps te lang in de oven doet dan worden ze hard en bruin. Je zou andere groenten of ingrediënten wel eerst even kunnen voorbakken. Bijv. champignons of dunne plakjes gegrilde courgette! De wraps kun je zelf maken van volkorenmeel of speltmeel, je kunt ook volkorenwraps kopen bij de natuurwinkel.
Lunchwraps!
Ingrediënten:
Volkorenwraps, basilicum of tomatenpesto, cherrytomaatjes, avocado, rode ui, geraspte kaas, pijnboompitjes, rucola
Smeer wat pesto op de wraps. Beleg de wraps met gehalveerde cherrytomaatjes, plakjes avocado en rode ui ringen. Bestrooi met geraspte kaas en schuif in een voorverwarmde oven. De wraps zijn klaar als de kaas is gesmolten. Bestrooi de wraps met pijnboompitjes en wat verse rucola!
Eet Smakelijck!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment