Thursday, August 9, 2012
Whiskey-cocktailsaus!
Op aanvraag het recept voor cocktailsaus met en zonder whiskey!
Lekker als dipsaus, bij de bbq, bij vlees etc.
Whiskey-cocktailsaus
Ingredienten:
2 eetlepels mayonaise (zelfgemaakt of bijv. Belze Majoneis), 1 eetlepel tomatenketchup (natuurwinkel), half dopje whiskey, 1 el crème fraiche, peper
Bereiding:
Meng alle ingredienten tot een saus en breng het op smaak met peper. Als je geen alcohol wilt gebruiken laat je de whiskey weg uit het recept.
En omdat deze het altijd goed doet, ook maar de knoflooksaus erbij ;-)
Knoflooksaus:
Ingredienten:
2 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel (griekse) yoghurt, 1 kleine teen knoflook geperst, 1 eetlepel heel fijngesneden peterselie, zout en peper
Bereiding:
Meng alle ingredienten tot een saus en breng op smaak met zout en peper.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment