Vis is lekker, maar ook zeker gezond. Veel mensen vinden vis moeilijk om klaar te maken of te bakken omdat vis snel uit elkaar valt in de pan. Op deze manier is dat verleden tijd, maar het is ook vooral erg lekker en heel gezond!
Vis naar keuze, bijv. zalm of roodbaarsfilet (op de huid), olijfolie, witte wijn, ui/sjalot/bosui, cherrytomaatjes, kruiden, zout en peper
Spoel de vis af onder de kraan en dep 'm droog. Leg de vis dan op een stuk aluminiumfolie. Besprenkel met een beetje olijfolie en wat witte wijn. Evt. wat zout en peper.
Nu kun je er van alles aan toevoegen naar je smaak. Fijngesnipperde ui, sjalot of bosui, fijngesneden tomaatjes, schijfje citroen, verse kruiden, flinterdun gesneden venkel, rode peperringetjes, etc.
Vouw nu het aluminiumfolie aan alle kanten goed dicht zodat er geen stoom en vocht uit kan. Leg dit pakketje in een voorverwarmde oven (200 gr.) of op de bbq voor 10 a 15 minuten. De vis is dan heerlijk gaar gestoomd!
Eet smakelijk.
Thursday, August 18, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment