Dit is een fantastisch recept!
Je neemt wat varkensvlees (karbonade, ongepaneerde snitzel, hamlappen o.i.d.) of kipfilet. 4 el soyasaus, 2 el gembersiroop, 3 el zoete chilisaus, 1 el palmsuiker, halve t.l kerriepoeder, snuf chilipoeder (of meer, ligt eraan hoe pittig je het hebben wilt), 1 ui, 2 tenen knoflook, 1 rode en 1 groene paprika.
De ui snij je in halve ringen, de paprika en het vlees in reepjes, de knoflook klein snijden. De poeders en de sauzen meng je met elkaar.
Olie in de wok/braadpan, ui en paprika even bakken en weer uit de pan halen. Vlees in de pan met de knoflook en lekker bakken. Ui en paprika er weer bij doen. De saus toevoegen en 5 minuten laten sudderen. Daarna nog even op flink hoog vuur en klaar ben je!
Dit is een heerlijk gerecht met de Chinese nasi!
Tuesday, March 1, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment