Monday, September 30, 2013
Chocoladeplak met dadels en noten!
Met chocolade kun je heel veel doen, je kunt er lekkere bonbons van maken, je kunt er notenrotsjes van maken, je kunt flikken maken, en dat allemaal naar je eigen smaak! Met een kleine aanpassing zet je elke keer een ander gezond tussendoortje op tafel.
Chocoladeplak met dadels en noten
Ingrediënten:
160 gram chocolade (min. 72% cacao), 80 gram gehakte gemengde noten, 40 gram heel fijn gehakte dadels
Smelt de chocolade au bain marie. Giet uit over een vel bakpapier en bestrooi met de fijngehakte dadels en noten.
Laat de plak opstijven in de koelkast.
Variatietips:
* Meng de noten en dadels door de chocolade en maak hoopjes op het bakpapier.
*Gebruik ipv dadels rozijnen, goji's of cranberry's.
*Ook lekker om te mengen met chocolade: gepofte rijst, spelt of quinoapuffs!
*I.p.v. chocolade kun je ook cacao en kokosolie gebruiken.
Fijne dag!
Liefs, Williene
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment