Wednesday, September 18, 2013

Banaan-ei pannenkoekjes!


Een recept wat her en der over het internet dwarrelt en waarvan ik niet zo snel kan vinden wie nu de echte 'eigenaar' is van dit recept (ik zie het ook in andere talen en meestal komen ze dan uit Amerika, daar zijn ze nogal in voor dit soort receptjes ;-)). Maar goed, dat geeft niet, als het gedeeld wordt en overal is te vinden dan betekent dat in ieder geval dat het een beproefd en lekker recept is!

Het is vooral een lekker ontbijt of lunch gerechtje. Makkelijk, kan weinig fout aan gaan, en dat is zeker niet onbelangrijk ;-)

Banaan-ei pannenkoekjes

Ingrediënten (voor 6 kleine pannenkoekjes):
1 banaan, 1 ei, snufje kaneel

Prak de banaan fijn en meng met het ei tot een beslag. Meng met wat kaneel. Verwarm een koekenpan op laag vuur, smelt wat boter of kokosolie in de pan en schep het beslag in de pan. Bak een paar minuten en draai ze heel voorzichtig om. Bak de andere kant ook een paar minuutjes en serveer de pannenkoekjes warm met wat amandelschaafsel, kokosrasp of vers fruit naar smaak!

Tip: Voor een extra gevuld gevoel kun je het beslag zelf ook nog vullen met bijv. een lepel chiazaadjes, hennepzaadjes, lijnzaad of kokoszaad.

Fijne dag!

Liefs, Williene

0 comments:

Post a Comment