Friday, December 7, 2012

Mmm... warme chocolademelk!



Met deze koude winteravonden is een kom warme chocolademelk zo lekker! Als je terugkomt van een heerlijke sleetocht dan is het een genot om binnen je handen te warmen aan een warme mok.

Een heerlijke variatie op de 'gewone' chocolademelk met cacao en warme melk is deze:

Gebruik hiervoor 1 eetlepel Gula Java Cacao van Aman Prana. Deze cacao is gemaakt met kokosbloesemsuiker en met een vleugje kaneel. Breng amandelmelk zachtjes aan de kook en klop deze goed op. Giet de amandelmelk op de cacao en roer goed door. Geniet van je heerlijke chocolademelk!


Je kunt natuurlijk ook gewone cacao gebruiken met wat palmsuiker. En natuurlijk ook gewone (soja)melk. En... vergeet de slagroom niet ;-) Zelfs ongezoete slagroom is hier heerlijk op, en bestrooi deze dan met iets van de Gula java cacao...!

Geniet ervan!

0 comments:

Post a Comment