Friday, July 23, 2010

Broccoli!

Wij zijn dol op broccoli! Deze groente is heel erg gezond, maar sommigen vinden het eten van broccoli op de Hollandse manier niet lekker.

Wij eten het altijd zo:

Broccoli (min. 200 gr. p.p.), volkoren penne (pasta), braadworstjes (ong. 1 p.p E-vrije slager), paar tenen knoflook, ger. parmezaanse kaas en pijnboompitjes.

Broccoli kort koken. Kook de farfalle gaar volgens de verpakking.De worstjes opensnijden en het vlees rullen in de braadpan. Hierbij een paar teentjes uitgeperste knoflook. Even lekker bruin laten bakken en dan de broccoli erbij doen. Bestrooien met zout en peper. Op het laatst doe je de pasta erdoorheen en eenmaal op je bord strooi je er flink parmezaan en pijnboompitjes over.

Een heel simpel, maar heerlijk gerecht!

0 comments:

Post a Comment